Основи малювання та дизайну нігтів

четверг, 2 апреля 2020 г.

Урок за розкладом 29.03.Тема значення педикюру

Значення педикюру.Гігієнічне, профілактичне та естетичне
Про нігті треба дбати не тільки на руках, а й на ногах. Навіть якщо ніхто взимку не бачить  ноги, потрібно продовжувати робити педикюр на регулярній основі. Педикюр не просто допоможе продемонструвати гарні доглянуті пальці ніг, в також допомагає зберегти здоров'я шкіри і суглобів.
Професійні косметологи роблять акцент на необхідність процедури педикюру не тільки влітку, але і в холодну пору року, коли ми ходимо вже у закритому взутті і більше починаємо піклуватися про красу чобіт і черевиків, а не красу і здоров’я ніг. Ось вагомі аргументи, чому треба робити педикюр, в тому числі і в холодні періоди року:
1. Педикюр допомагає захистити нігті ніг від грибкових захворювань і робить їх красивими і привабливими. Він також сприяє видаленню мертвих клітин шкіри за допомогою спеціальних засобів і інструментів. Варто зазначити, що в домашніх умовах ми можемо нашкодити живим клітинам, і ходьба потім буде супроводжуватися сильним болем. Тому краще робити цю процедуру у спеціалізованих косметологічних кабінетах.
Те, що шкіра під нігтями зеленіє і жовтіє, може бути витівками бактерій, що ведуть до інфекцій. Фахівець з педикюру завжди може своєчасно проінформувати про такі проблеми. Також ваші кутикули повинні забезпечити природну систему захисту від інфекцій. А в домашніх умовах можна зрізати кутикули занадто сильно, і в такі відкриті ранки можуть проникнути бактерії.
2. Також педикюр призначений для пом’якшення шкіри ніг. Під час процедури стимулюється циркуляція крові через гомілки та щиколотки. Така процедура може зменшити будь-який біль і набряки, які Ви можете отримати в результаті стояння або сидіння протягом дня. Розм’якшення шкіри ніг може скоротити утворення мозолів і натоптишів, які можуть викликати сильну біль, особливо при носінні важкого зимового взуття.
3. Нігті повинні отримувати регулярну увагу протягом холодних місяців. Ви можете не усвідомлювати цього, але холодна погода викликає сухість шкіри ніг і нігтів. Сухі, ламкі нігті схильні до розщеплення та порушень, які можуть бути дуже болючими. Регулярний педикюр може гарантувати, що ваші нігті будуть здоровими, і зменшити шанси врослих нігтів або їх хворобливого розщеплення.
4. Неякісний лак для нігтів може бути пасткою для бактерій, тому важливо, щоб покриття Вам робив фахівець, і тільки якісними засобами.
Отож спеціалісти радять:
- робити регулярно педикюр.
- робити педикюр не в домашніх умовах, а у фахівця! Потім лікування непомічених своєчасно проблем обійдеться значно дорожче, ніж вартість педикюру в салоні. 
- особливо актуально в холодний період року робити масаж ніг та парафінотерапію ніг, завдяки якій шкіра пом’якшується, зволожується і поліпшується циркуляція крові.
Отже , педикюр має дуже важливе гігієнічне, профілактичне та естетичне згнчення в будь-яку пору року 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Шкірні антисептики: види, особливості та рекомендації щодо вибору Загальний розділ Турбота про чистоту рук – базовий елемент повсякденної ...